Affaldsspande

In Lifestyle

In Lifestyle tilbyder ikke alene affaldsspande af høj kvalitet. Vi tilbyder også en række ekstra tilbehør, der gør affaldshåndtering mere praktisk og langt mere hygiejnisk. Læs om de mange fordele herpå siden.


Affaldsspand model DZT-42-1 med sensor
 
DZT-50-13
Affaldsspand model DZT-80-4 med sensor
Affaldsspande - Hent brochure her 
QDT-18-2 
QDT-45-8
DZT-70-11R
Affaldsspand model nr. 13202

Hvordan fungerer vores produkter?

Låget åbnes, ved at føre hånden 10 til 15 cm over føleren (den infrarøde sensor, der er placeret i fronten af affaldsspanden). Lukker automatisk igen efter 3 – 5 sekunder. Der er ligeledes en manuel-knap, der kan bruges, hvis spanden skal være åben i længere tid.

Miljøvenlig affaldshåndtering

Vores affaldsspande er ikke alene praktiske og funktionelle, de er også miljøvenlige. Selve udformningen, de mange modeller og størrelser gør dem velegnet til alle former for affaldshåndtering. Det miljøvenlige aspekt kommer i form af den solide inderspand, der kan genbruges dag efter dag. Ligeledes er vores modeller meget lidt strømkrævende, således man altid har en spand hvor åben mekanismen virker 100%.

Lav-energiforbrug

Batterierne holder til ca. 10 -12.000 op/i-lukninger. Med 365 dage i et år, er der til flere årsforbrug ved normalt brug.
De fleste spande bruger 4 stk. D batterier – 5 liters-spanden bruger 4 stk C batterier.